Аукціон не відбувся

Право вимиоги ТОВ "Українські національні напої" до ДП "Чечельницький спиртовий завод" на суму 2 283 041 грн. (два мільйони двісті вісімдесят три тисячі сорок одна гривня) 01 коп.

Показати більше
Справа про банкрутство № 10/1020 в процедурі ліквідації банкрута. Господарський суд Черкаської області. Повторний аукціон з можливістю зниження початкової ціни, але не нижче граничної, яка складає 50 % початкової вартості. Умови продажу погоджені рішенням... Показати більше
Стартова ціна лота

1 826 432,81 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

18 264,33 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

182 643,28 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко вибрати Право вимиоги ТОВ "Українські національні напої" до ДП "Чечельницький спиртовий завод" на суму 2 283 041 грн. (два мільйони двісті вісімдесят три тисячі сорок одна гривня) 01 коп. по найбільш оптимальній ціні? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в публічних торгах і придбати найрізноманітніші позиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Право вимиоги ТОВ "Українські національні напої" до ДП "Чечельницький спиртовий завод" на суму 2 283 041 грн. (два мільйони двісті вісімдесят три тисячі сорок одна гривня) 01 коп. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Продаж майна боржників у справах про банкрутство (пониження) Ви можете знайти ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті купують комунальне майно. Великий перелік позицій надано в кожному місті України, наприклад, в Сєвєродонецьку.