Аукціон завершено. Договір підписано

Про передачу в оренду через аукціон такого майна: офісні приміщення, площею 170 кв. м, за адресою: місто Тернопіль,вулиця За Рудкою,35, що перебуває на балансі Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану.

Показати більше
Про передачу в оренду через аукціон такого майна: офісні приміщення, площею 170 кв. м, за адресою: місто Тернопіль,вулиця За Рудкою,35, що перебуває на балансі Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.Договір укладається на період дії... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

8 925,96 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

89,26 грн без ПДВ

Вартість договору

8 925,96 грн

Ціна за 1м/кв.

52,51 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко вибрати Про передачу в оренду через аукціон такого майна: офісні приміщення, площею 170 кв. м, за адресою: місто Тернопіль,вулиця За Рудкою,35, що перебуває на балансі Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області. за найоптимальнішою вартістю. Зараз на сайті Державні аукціони ПРОЗОРРО Україна, закупівлі: ФГВФО, СЕТАМ, ФДМУ можна брати участь в торгах і вибрати найрізноманітніші пропозиції: недобудоване приміщення, конфісковану квартиру або завод. Про передачу в оренду через аукціон такого майна: офісні приміщення, площею 170 кв. м, за адресою: місто Тернопіль,вулиця За Рудкою,35, що перебуває на балансі Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда державного та комунального майна Ви можете знайти ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня тут купують будівлі. Широкий вибір лотів надано в кожному місті України, наприклад, в Харкові.