Аукціон завершено. Договір підписано

Про передачу в оренду нерухомого майна: нежитлового приміщення на першому поверсі учбового корпусу №1 ОДАУ, площею 32,8 кв. м, що знаходиться за адресою Одеська обл., місто Одеса, вулиця Канатна, 99 та перебуває на балансі Одеського державного аграрного університету, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії договору оренди від 12.02.2010 №20984092090 на аукціоні. Пропонується для передачі в оренду на період дії воєнного стану та один рік після його припинення чи скасування.

Показати більше
Про передачу в оренду нерухомого майна: нежитлового приміщення на першому поверсі учбового корпусу №1 ОДАУ, площею 32,8 кв. м, що знаходиться за адресою Одеська обл., місто Одеса, вулиця Канатна, 99 та перебуває на балансі Одеського державного аграрного... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

5 025,51 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

50,26 грн без ПДВ

Вартість договору

5 025,51 грн

Ціна за 1м/кв.

153,22 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко купити Про передачу в оренду нерухомого майна: нежитлового приміщення на першому поверсі учбового корпусу №1 ОДАУ, площею 32,8 кв. м, що знаходиться за адресою Одеська обл., місто Одеса, вулиця Канатна, 99 та перебуває на балансі Одеського державного аграрного університету, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії договору оренди від 12.02.2010 №20984092090 на аукціоні. Пропонується для передачі в оренду на період дії воєнного стану та один рік після його припинення чи скасування. за найнижчою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в аукціонах і підшукати найрізноманітніші позиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Про передачу в оренду нерухомого майна: нежитлового приміщення на першому поверсі учбового корпусу №1 ОДАУ, площею 32,8 кв. м, що знаходиться за адресою Одеська обл., місто Одеса, вулиця Канатна, 99 та перебуває на балансі Одеського державного аграрного університету, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії договору оренди від 12.02.2010 №20984092090 на аукціоні. Пропонується для передачі в оренду на період дії воєнного стану та один рік після його припинення чи скасування. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого покупця. В розділі Оренда державного та комунального майна (з пріоритетним правом) Ви зможете знайти ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня тут забирають банківський конфіскат. Величезний асортимент найменувань надано в кожному регіоні України, наприклад, в Дніпрі.