Аукціон завершено. Договір підписано

Лазня літ. А з прибудовою літ. а1, загальною площею 93,1 кв.м, яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Племзавод «Україна», код за ЄДРПОУ 00846197 (ліквідований)

Показати більше
Будівля 1968 року побудови, прибудова 2006 року побудови, фундамент бутовий, стіни черепашник, покрівля шифер, підлога плитка. Стан задовільний.

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко вибрати Лазня літ. А з прибудовою літ. а1, загальною площею 93,1 кв.м, яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Племзавод «Україна», код за ЄДРПОУ 00846197 (ліквідований) по найприйнятнішій ціні? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: квартири, спиртзаводи, автомобілі, оренда вагонів. Лазня літ. А з прибудовою літ. а1, загальною площею 93,1 кв.м, яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Племзавод «Україна», код за ЄДРПОУ 00846197 (ліквідований) наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Продаж об'єктів малої приватизації на англійському аукціоні Ви зможете подивитися ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня тут купують комунальне майно. Великий перелік лотів запропонований в кожному регіоні України, в тому числі в Полтаві.